monste7a.jpg1. Päämonsteri ja hänen yksisilmäinen varamies
Pääjehu: sovinisti, valehtelija, isomahainen,munaton. Harrastukset: työ. Lempiväri: harmaa. Luulee, että yksikön menestys on yksin hänen ansiotaan, työntekijät ovat välttämätön paha. Osaa kyllä sujuvasanaisesti puhua muuta, kun henkilöstöosaston edustaja on paikalla. Sinä päivänä kujertaa hassusti vaunuissa nukkuvalla vauvallekin, vaikka ei voi sietää lapsia. Voisi jäädä jo eläkkeelle, mutta kun elämässä ei ole muuta sisältöä, miksi ihmeessä antaisi muille tilaa ja poistuisi aikaa sitten elähtänein menetelmineen takavasemmalle...

Yksisilmäisen tuntee varmaan kaikki. Muutama sana kuitenkin: ei itseluottamusta, yksinkertainen, avuton, nujerrettu. Harrastukset: kerran vuodessa hiihto (finlandia). Lempiväri: ei tiedä. Ei uskalla antaa (pyydettäessä) firman logolla varustettua tulitikkurasiaa työntekijälle, koska "monsteri oikeastaan varasi ne asiakkaille". Valkoisissa paidoissa on kaikissa keltaiset, pinttyneet kainalot.

roz.jpg2. Noita
Noita: VANHANAIKAINEN, kiero omaneduntavoittelija. Harrastukset: kukat. Lempiväri: kuvasta poiketen Abba-turkoosi. On kaikesta päämonsterin kanssa samaa mieltä, muuten aina oikeassa. Esittää edessäsi ystävää, selän takana kertoo kaiken raskauttavan monsterille. Jos muuten ei kerrottavaa, keksi omasta päästä. Päämonsteri uskoo tietenkin kaiken, onhan heillä yhteinen "pitkä" historia. Reittä pitkin jne.

To be continued...